Autoverlichting Menu sluiten
Nieuws

Autoverlichting

Veiligheid begint met goed zicht!

Het aantal ongelukken dat plaats vindt onder slecht verlichte omstandigheden zoals bij slecht weer of in het donker, ligt rond de 80%. Wanneer u dus maximale veiligheid voor uzelf, uw medepassagiers en andere weggebruikers wilt creëren, kies dan voor de veiligste technologie.

Een goed werkende auto verlichting is belangrijker dan u denkt. De straal en de helderheid van uw autolampen bepalen niet alleen uw zicht op de weg, maar ook uw zichtbaarheid richting andere mede weg gebruikers.

CarXpert Zuur weet dat goede autolampen een voorwaarde zijn voor uw veiligheid. Daarmee werkt CarXpert onder andere samen met Philips voor de levering van hoge kwaliteit autoverlichting.

Optimaal zicht
Philips past haar 100 jaar ervaring in autoverlichting toe om uw reis zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Door telkens te blijven innoveren is Philips als geen ander in staat om een optimaal zicht te creëren en toch uw medeweggebruikers niet te verblinden. Wij noemen dit Active Safety. Zien en gezien worden is van levensbelang in het verkeer.

Veilig op de weg in de avond met Xtreme Vision
Met goede verlichting heeft u een beter zicht. Vooral in de avond op donkere wegen of een slecht verlichte snelweg, zorgt dat naast meer comfort ook voor meer veiligheid.

Laat uw autoverlichting regelmatig controleren zodat u weet dat u altijd goed zichtbaar bent en goed zicht heeft. Kom langs voor een verlichtingscontrole of bel ons via 050-3015283.

Philips XTreme Vision + 130%