DiagnoseXpert Menu sluiten

Diagnose stellen

aan uw auto

Voertuig Electronica Specialist
CarXpert Zuur Zuidwolde beschikt over een zeer hoog kennisniveau op gebied van voertuig diagnose en heeft ook alle daarvoor benodigde apparatuur in huis. Doordat CarXpert Zuur Zuidwolde dermate gespecialiseerd is in voertuig elektronica en diagnose is hij erkend lid van DiagnoseXpert Nederland. Met deze aanstelling maakt CarXpert Zuur Zuidwolde deel uit van het DiagnoseXpert netwerk Voertuig Elektronica Specialisten. Dit alles om collega autobedrijven en particulieren te helpen met complexe auto problemen.

Samenwerkingsverband van specialisten
DiagnoseXpert is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de nieuwste autotechnieken op het gebied van diagnose. DiagnoseXpert biedt voor autobedrijven zowel toegang tot een netwerk van gerichte diagnose specialisten als diverse vormen van vakmanschap.

Diagnose kennis
Bent u als collega monteur of garagebedrijf op zoek naar kennis, maar u weet niet wie u verder kan helpen met diagnose storingen? Bel of mail ons dan met uw specifieke vragen, wij ondersteunen graag met antwoorden. Als EOBD / Voertuig techniek specialist delen wij graag onze kennis.