4.6
4,6/5

Diagnose

Wij beschikken over een hoog kennisniveau op het gebied van voertuigdiagnose. Hiervoor hebben wij de benodigde apparatuur in huis. Brandt er een waarschuwingslampje of heeft jouw auto een storing? Bel ons voor een afspraak en wij zorgen voor een goede oplossing van het probleem.

Samenwerkingsverband van specialisten

Doordat CarXpert Zuur Zuidwolde gespecialiseerd is in voertuigelektronica en diagnose zijn wij erkend lid van DiagnoseXpert Nederland. Met deze aanstelling kunnen wij collega autobedrijven en particulieren helpen met complexe auto problemen.

DiagnoseXpert is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de nieuwste autotechnieken op het gebied van diagnose. DiagnoseXpert biedt voor autobedrijven zowel toegang tot een netwerk van gerichte diagnosespecialisten als diverse vormen van vakmanschap.

Ben jij als collegamonteur of garagebedrijf op zoek naar kennis, maar je weet niet wie je verder kan helpen met diagnosestoringen? Bel of mail ons dan met je specifieke vragen, wij ondersteunen graag met antwoorden. Als EOBD / voertuigtechniek-specialist delen wij graag onze kennis.

Storing?

plan nu een afspraak

Maak een afspraak