4.6
4,6/5

Over ons

In 1989 is CarXpert Zuur Zuidwolde begonnen met één brug en één smeerkelder. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een BOVAG Autobedrijf, met vijf bruggen en een remmentestbank. Sinds 10 juni 2010 zijn wij lid van CarXpert. Wij houden van een persoonlijke benadering, bij ons ben je geen nummer!

Zorgeloos rijden

Je hebt het gemak van alle services en kwaliteit onder één dak. Bovendien kan je met elk automerk bij CarXpert Zuur Zuidwolde terecht voor regulier onderhoud, APK en specialistische reparaties. Ons bedrijf is goed uitgerust met de nieuwste uitleesapparatuur en specialistisch gereedschap. Daar investeren wij in, omdat we alle merken auto’s binnen krijgen.

Bij ons krijg je duidelijk advies en uitleg over de uit te voeren reparaties. Dat is prettig, want zo kom je niet voor verrassingen te staan. Een jonge of oude auto maakt bij ons geen verschil, iedereen kan bij ons terecht voor eerlijk en deskundig vakmanschap. Wij staan voor kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke benadering. Met CarXpert Zuur Zuidwolde als jouw garagebedrijf blijf je zorgeloos rijden!

Harry Zuur

Eigenaar

050-3015283

Ons team

Ons team bestaat uit goed opgeleide mensen die jaarlijks veel tijd besteden aan trainingen en cursussen. Ook zijn we voor scholen een veel gevraagd leerbedrijf. Scholieren kunnen bij ons stage lopen en onder begeleiding even ‘snuffelen’ aan het mooie vak.

CarXpert Zuur Zuidwolde verzorgt met een professioneel team je auto van onderhoud, reparaties, banden, APK en diagnose (als DiagnoseXpert). Als autobedrijf helpen wij niet alleen graag onze klanten, maar ondersteunen wij ook andere garagebedrijven bij diagnosevragen.

Harry Zuur
Eigenaar
1e monteur
Diagnosespecialist
Lasser
Constructeur

Ina Zuur
Administratie
PR

Wiebe
Technische specialist
APK-keurmeester

Tom
1e monteur
Technisch specialist

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf hebben wij de bevoegdheid gekregen om deel te nemen aan het leertraject van leerlingen die ons vak eigen willen maken. Wij zijn er trots op dat wij dit certificaat hebben verkregen, op deze manier kunnen wij bijdragen aan kennisoverdracht binnen het garagebedrijf. De leerling kan bij ons kennis maken met de praktijk en ze krijgen een duidelijk beeld van hetgeen dat er van hen verwacht wordt wanneer zij gaan werken in onze branche.