Over ons Menu sluiten

CarXpert Zuur

Zorgeloos rijden via CarXpert Zuur

In 1989 is CarXpert Zuur te Zuidwolde begonnen met één brug en één smeerkelder. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een BOVAG Autobedrijf, met vijf bruggen en een remmentestbank en sinds juni 2010 lid van CarXpert. Wij houden van een persoonlijke benadering van de klant, u bent bij ons geen nummer!

Universeel autobedrijf

U heeft het gemak van alle services en kwaliteit onder één dak. Bovendien kunt u met elk automerk bij CarXpert Zuur terecht voor regulier onderhoud, apk en specialistische reparaties. Ons bedrijf is goed uitgerust met de nieuwste uitleesapparatuur en specialistisch gereedschap. Daar investeren wij in, omdat we alle merken auto’s binnen krijgen. 

Kennis over auto’s

Ons team bestaat uit goed opgeleide mensen die jaarlijks veel tijd besteden aan trainingen en cursussen. Dit vinden we heel belangrijk. Ook zijn we voor scholen een veel gevraagd leerbedrijf. Scholieren kunnen bij ons stage lopen en onder begeleiding even ‘snuffelen’ aan het mooie vak automonteur.

Transparatie over uw auto onderhoud

Bij ons krijgt u duidelijk advies en uitleg over de uit te voeren reparaties. Dat is prettig, want zo komt u dus niet voor ‘verrassingen’ te staan. Een goede service, jonge of oude auto maakt bij ons geen verschil, iedereen kan bij ons terecht voor eerlijk en deskundig vakmanschap. Wij staan voor kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke benadering! Met CarXpert Zuur Zuidwolde als uw autogarage blijft u zorgeloos rijden.

Lidmaatschap CarXpert

CarXpert Zuur Zuidwolde is als lid van CarXpert, aangesloten bij een internationaal netwerk van universele garagehouders. Bij een CarXpert garagebedrijf kunt u met elk type auto voor onderhoud terecht. Daarnaast heeft een CarXpert autobedrijf toegang tot actuele voertuig technische gegevens en volgt hij diverse opleidingen om bij te blijven.

CarXpert Zuur

Westerseweg 13
9785 AT Zuidwolde
Tel: 050-3015283

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:
Op afspraak